Elke 1e 24 uur gratis bewaakt stallen bij Amersfoort Schothorst

Makkelijk, veilig en droog je fiets stallen
Je kunt je fiets elke eerste 24 uur gratis stallen met je OV-chipkaart in de bewaakte zelfservice fietsenstalling bij station Amersfoort Schothorst. Deze stalling is vlakbij het perron en je fiets staat er veilig en droog!

Openingstijden
De bewaakte zelfservice stalling bij het station is open van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein.

De verschillende manieren van stallen

Dagstallen
Wil je voor één of enkele dagen je fiets stallen, dan check je je fiets met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt en checkt na het stallen weer uit bij het uitcheckpunt. Elke eerste 24 uur stal je gratis. Daarna betaal je met pin het dagtarief van € 0,55 per 24 uur.

Stallen op rekening
Stal je fiets nog sneller met Stallen op rekening op je OV-chipkaart. Je betaalt niet meer in de stalling, maar maandelijks achteraf. Check in met je OV-chipkaart bij het incheckpunt en stal je fiets. Wanneer je de fiets ophaalt, check je uit bij de beheerder. Je betaalt het dagtarief na 24 uur: € 0,55 per 24 uur, achteraf via automatische incasso.

Je kunt gratis een abonnement voor Stallen op rekening afsluiten en hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Heb je al een NS Business Card, dan kun je direct gebruik maken van Stallen op rekening.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig in- en uitchecken met je OV-chipkaart
  • Overzicht van je stallingskosten
  • Maandelijks achteraf betalen
  • Geen contante betaling meer nodig

Abonnement Stallen op rekening afsluiten

Jaarabonnement voor € 60
Maak je vaak langer dan 24 uur gebruik van de bewaakte fietsenstalling bij het station, dan is het voordeliger om online een jaarabonnement af te sluiten voor € 60. Dit abonnement is per maand opzegbaar.

Sluit hier een jaarabonnement voor € 60 af.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig in- en uitchecken met je OV-chipkaart
  • Een jaar lang zorgeloos stallen
  • Slechts € 60 per jaar
  • Maandelijks opzegbaar

Tarieven verschillende manieren van stallen
Elke eerste 24 uur stal je je fiets gratis in de bewaakte zelfservice fietsenstalling bij het station. Na 24 uur betaal je € 0,55 per 24 uur.

Dagstalllen

Stallen op rekening

Jaarabonnement

24 uur gratis

24 uur gratis

€ 60

Na 24 uur gratis betaal je: € 0,55 per 24 uur

Na 24 uur gratis betaal je: € 0,55 per 24 uur

Maandelijks opzegbaar

Nog vragen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.