elke 1e 24 uur gratis je fiets stallen in fietsenstalling Strawinskylaan

De bewaakte fietsenstalling Strawinskylaan bij station Amsterdam Zuid is open! Je kunt je fiets er elke eerste 24 uur gratis stallen met je OV-chipkaart en je fiets staat er veilig en droog. De stalling is vlakbij het station en je vindt er snel een plek voor je fiets.

Fietsenstalling Strawinskylaan heeft plaats voor 3.000 fietsen. Een plekje voor je fiets heb je zo gevonden, want bij de ingang van de stalling zie je direct via de schermen waar de vrije plekken zijn. Ook met een bakfiets, kratfiets of fiets met kinderzitje kun je er terecht.

Openingstijden

Fietsenstalling Strawinskylaan is geopend op maandag t/m vrijdag van 06.30 uur - 24.00 uur, zaterdag van 08.00 - 24.00 uur en zondag van 09.00 - 24.00 uur.

De verschillende manieren van stallen

Dagstallen

Wil je voor één of enkele dagen je fiets stallen, dan check je je fiets met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt en check je je fiets na het stallen weer uit bij de beheerder van de stalling. Heb je geen OV-chipkaart, dan kun je gebruikmaken van een leenpas van de beheerder. Na het uitchecken geef je de leenpas weer af bij de beheerder.

Elke eerste 24 uur stal je gratis. Indien je langer dan 24 uur je fiets stalt, betaal je bij de beheerder € 1,35 per 24 uur met PIN of met Stallen op rekening, waarmee je maandelijks achteraf via factuur betaalt. In de stalling kun je niet met contant geld betalen.

Stallen op rekening

Stal je fiets nog sneller met Stallen op rekening op je OV-chipkaart. Je betaalt niet meer dagelijks in de stalling, maar maandelijks achteraf. Je checkt met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt en parkeert je fiets. Wanneer je je fiets weer ophaalt, check je je fiets uit bij de beheerder. Aan het einde van de maand betaal je per automatische incasso. Vanaf het moment dat je je fiets incheckt, parkeer je elke eerste 24 uur gratis. Daarna betaal je € 1,35 per 24 uur.

Je kunt gratis een abonnement voor Stallen op rekening afsluiten en hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Voordelen

  • Snel in- en uitchecken met je OV-chipkaart
  • Overzicht van je stallingskosten
  • Maandelijks achteraf betalen

Abonnement Stallen op rekening afsluiten

Jaarabonnement fietsenstalling Strawinskylaan

Je kunt online voor € 80 een jaarabonnement Fiets voor de nieuwe fietsenstalling Strawinskylaan kopen. Dit jaarabonnement is per maand opzegbaar. De allereerste keer check je in bij de incheckpaal en check je na het stallen van je fiets weer uit bij de beheerder van de stalling. Bij het uitchecken herkent de scanner je als abonnee. Je krijgt vervolgens een abonnementssticker op je fiets, waarmee je de rest van het abonnementsjaar kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Snel toegang tot de stalling met de abonnementsticker
  • Gegarandeerd plek
  • Zorgeloos stallen
  • Maandelijks opzegbaar

Abonnement Fietsenstalling afsluiten

Bekijk op Youtube hoe de nieuwe manier van stallen met OV-chipkaart werkt.

Tarieven verschillende manieren van stallen

Elke eerste 24 uur stal je je fiets gratis in fietsenstalling Strawinskylaan. Na 24 uur betaal je € 1,35 per 24 uur.

DagstallenStallen op rekeningJaarabonnement
24 uur gratis24 uur gratisFiets € 80
Buitenmodel fiets * € 160
Na 24 uur gratis betaal je:
- Fiets € 1,35
- Buitenmodel fiets * € 2,70
Na 24 uur gratis betaal je:
- Fiets € 1,35
- Buitenmodel fiets * € 2,70

* Een buitenmodel fiets is een fiets die niet in het standaard fietsenrek past, zoals een bakfiets, tandemfiets of ligfiets.