elke 1e 24 uur gratis bewaakt stallen bij station Breda

In de bewaakte fietsenstalling Belcrum bij station Breda kun je je fiets elke 1e 24 uur gratis stallen met je OV-chipkaart. Dit maakt het stallen van je fiets nóg makkelijker. Bovendien zie je bij de ingang van de stalling direct waar nog vrije plaatsen voor je fiets zijn en is er een Fiets & Service met reparatieservice. Ook kun je hier terecht voor OV-fiets.

Openingstijden

Fietsenstalling Breda Belcrum is 7 dagen in de week geopend van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein (uitgezonderd het nachtnet).

Verschillende manieren van stallen

Dagstallen

Voor 1 of enkele dagen je fiets stallen: je checkt je fiets met je OV-chipkaart eenvoudig in bij het incheckpunt en stalt je fiets. Wanneer je je fiets ophaalt, check je je fiets uit bij de beheerder van de stalling. Heb je geen OV-chipkaart, dan kun je gebruik maken van een leenpas van de beheerder. Na het uitchecken lever je de leenpas weer in bij de beheerder.

Elke eerste 24 uur stallen is gratis. Als je langer dan 24 uur je fiets stalt, betaal je bij de beheerder € 1,35 per 24 uur met pin of via Stallen op rekening, waarmee je maandelijks achteraf via een factuur betaalt. Contant betalen is niet mogelijk.

Kijk hier hoe de nieuwe manier van stallen met OV-chipkaart werkt.

Stallen op rekening

Stal je fiets nog sneller met Stallen op rekening op je OV-chipkaart. Je betaalt niet meer in de stalling, maar maandelijks achteraf. Check in met je OV-chipkaart bij het incheckpunt en stal je fiets. Wanneer je de fiets ophaalt, check je uit bij de beheerder. Je betaalt het dagtarief na 24 uur: € 1,35 per 24 uur, achteraf via automatische incasso.

Je kunt gratis een abonnement voor Stallen op rekening afsluiten en hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Heb je al een NS Business Card, dan kun je direct gebruik maken van Stallen op rekening.

Voordelen

  • Snel in- en uitchecken met je OV-chipkaart
  • Overzicht van je stallingskosten
  • Maandelijks achteraf betalen
  • Geen contante betaling meer nodig

Abonnement Stallen op rekening afsluiten

Jaarabonnement Fietsenstalling Breda Belcrum

Voor slechts € 80 kun je online een jaarabonnement voor fietsenstalling Breda Belcrum afsluiten. Ideaal als je regelmatig langer dan 24 uur stalt. Dit jaarabonnement is per maand opzegbaar. Check de allereerste keer in bij de incheckpaal en check na het stallen van je fiets weer uit bij de beheerder van de stalling. Bij het uitchecken herkent de scanner je als abonnee. Vervolgens krijg je een abonnementssticker op je fiets, waarmee je de rest van het abonnementsjaar onbeperkt kunt stallen zonder in en uit te checken.

Voordelen

  • Een jaar lang zorgeloos stallen voor maar € 80
  • Ideaal als je je fiets regelmatig langer dan 24 uur stalt
  • Snel stallen met sticker op fiets

Abonnement Fietsenstalling afsluiten

Tarieven verschillende manieren van stallen

Elke eerste 24 uur stal je je fiets gratis in fietsenstalling Breda Belcrum.

Dagstallen

Stallen op rekening

Jaarabonnement

24 uur gratis

24 uur gratis

Na 24 uur gratis betaal je:
- Fiets €1,35
- Buitenmodel fiets * €2,70

Na 24 uur gratis betaal je:
- Fiets €1,35
- Buitenmodel fiets * €2,70

Fiets €80
Buitenmodel fiets * €160

* Een buitenmodel fiets is een fiets die niet in het standaard fietsenrek past, zoals een bakfiets of tandem fiets.

Samen zorgen wij voor je fiets

De gemeente Breda en NS realiseren en beheren de bewaakte fietsenstallingen bij station Breda gezamenlijk. Samen zorgen wij voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen.