Makkelijk en veilig je fiets stallen bij het station

Je kunt je fiets stallen met je OV-chipkaart in de bewaakte fietsenstalling bij het station. Deze stalling is vlakbij het perron en je fiets staat er veilig en droog!

Openingstijden
De bewaakte stalling bij het station is open van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein.

De verschillende manieren van stallen

Dagstallen
Wil je voor één of enkele dagen je fiets stallen, dan check je je fiets met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt en checkt na het stallen weer uit bij het uitcheckpunt. Je betaalt € 1,35 per 24 uur.

Jaarabonnement
Maak je vaak langer gebruik van de bewaakte fietsenstalling bij het station, dan is het voordeliger om online een jaarabonnement af te sluiten voor € 110. Dit abonnement is per maand opzegbaar.

Sluit hier een jaarabonnement voor € 110 af.

Voordelen
- Snel en eenvoudig in- en uitchecken met je OV-chipkaart
- Een jaar lang zorgeloos stallen
- Slechts € 110 per jaar
- Maandelijks opzegbaar

Stallen op rekening
Met Stallen op rekening op je OV-chipkaart kun je nog sneller stallen. Je betaalt niet meer in de stalling, maar maandelijks achteraf. Aan het einde van de maand betaal je per automatische incasso. Je kunt je gratis aanmelden voor Stallen op rekening en hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Voordelen
- Snel in- en uitchecken met je OV-chipkaart
- Overzicht van je stallingskosten
- Maandelijks achteraf betalen

Meld je hier gratis aan voor Stallen op rekening.

Heb je een NS Business Card of andere mobiliteitskaart, dan kun je waarschijnlijk direct gebruik maken van Stallen op rekening. Je kunt dit navragen bij je werkgever.

Nog vragen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.