makkelijk, veilig en elke 1e 24 uur gratis je fiets stallen bij het station

De fietsenstalling op dit station is omgebouwd naar een bewaakte zelfservice fietsenstalling. Het nieuwe zelfservice fietsenstalling concept heeft diverse voordelen: de nieuwe entree heeft transparante toegangsdeurtjes, de stalling is elke 1e 24 uur gratis en je kunt makkelijk en snel in en uit checken met je OV-chipkaart.

Extra service en gratis stallen tijdens introductiefase
Bij de bewaakte zelfservice fietsenstalling op dit station wordt gebruik gemaakt van een nieuwe manier van toegangscontrole met OV-chipkaart, waarbij verbinding nodig is met de NS Servicecentrale. De testfase hiervoor loopt nog. Om deze verbinding stabiel te krijgen en goed in te regelen, is meer tijd nodig. Daarom is er een servicemedewerker aanwezig van een kwartier voor de eerste trein tot een kwartier na de laatste trein, totdat de verbinding geheel stabiel is en naar wens werkt. Tijdens deze introductiefase kun je je fiets gratis stallen.

Eerste 24 uur gratis
Als de verbinding optimaal werkt, kun je je fiets elke 1e 24 uur gratis stallen met je OV-chipkaart. Het jaarabonnement wordt een stuk goedkoper (van € 110 naar € 60) en is online via ns.nl/fietsenstalling te bestellen. OV-fietsen kunnen via de OV-fiets sleutelautomaat in de stalling gehuurd worden.

Openingstijden
De bewaakte zelfservice stalling bij dit station is open van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein.

De verschillende manieren van stallen

Dagstallen
Wil je voor één of enkele dagen je fiets stallen, dan check je je fiets met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt en checkt na het stallen weer uit bij het uitcheckpunt. Elke eerste 24 uur stal je gratis. Daarna betaal je met pin het dagtarief van € 0,55 per 24 uur.

Jaarabonnement voor € 60
Maak je regelmatig langer dan 24 uur gebruik van de bewaakte fietsenstalling bij het station, dan is het voordeliger om online een jaarabonnement af te sluiten voor € 60. Dit abonnement is per maand opzegbaar.

Sluit hier een jaarabonnement voor € 60 af.

Voordelen
- Snel en eenvoudig in- en uitchecken met je OV-chipkaart
- Een jaar lang zorgeloos stallen
- Slechts € 60 per jaar
- Maandelijks opzegbaar

Stallen op rekening
Met Stallen op rekening op je OV-chipkaart kun je nog sneller stallen. Je betaalt niet meer in de stalling, maar maandelijks achteraf. Je checkt met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt en parkeert je fiets. Wanneer je je fiets weer ophaalt, check je je fiets uit bij het uitcheckpunt. Aan het einde van de maand betaal je per automatische incasso. Vanaf het moment dat je je fiets incheckt, stal je elke eerste 24 uur gratis. Daarna betaal je € 0,55 per 24 uur.

Je kunt je gratis aanmelden voor Stallen op rekening en hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Voordelen
- Snel in- en uitchecken met je OV-chipkaart - Overzicht van je stallingskosten - Maandelijks achteraf betalen

Meld je hier gratis aan voor Stallen op rekening.

Heb je een NS Business Card of andere mobiliteitskaart, dan kun je waarschijnlijk direct gebruik maken van Stallen op rekening. Je kunt dit navragen bij je werkgever.

Tarieven verschillende manieren van stallen

Elke eerste 24 uur stal je je fiets gratis in de bewaakte fietsenstalling bij het station. Na 24 uur betaal je € 0,55 per 24 uur.

Dagstallen Stallen op rekening Jaarabonnement
24 uur gratis, daarna24 uur gratis, daarna€ 60
betaal je € 0,55 per 24 uurbetaal je € 0,55 per 24 uurmaandelijks opzegbaar

Nog vragen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.